Site map Contact us HomeVálasszon oldalt
  Bemutató
  Képek
  Online oktatás
  Kérdések és válaszok
  Letöltés
  Árak
  Vásárlás
  Katalógusok
  Vélemények 
Vélemények

 

"A KitchenDraw tervező programot pár hete használom a most megnyílt konyhastúdiónkban. Sok ember amikor belép hozzánk nincs konkrét terve, nem tudja, hogy mit is szeretne a konyhájában, milyen bútortípus illene leginkább az elképzeléséhez. A KitchenDraw program segítségével a vevővel közösen állítjuk össze a megálmodott konyhát. A program lehetővé teszi, hogy egyedi méretekben és színekben is gondolkozzunk, és a végterméket, akár fotórealisztikus minőségben is meg tudjuk mutatni a vevőknek. Ezen kívül az árajánlatot egy gombnyomással elkészíthetjük és a megrendelések dokumentálásával sem kell bajlódnunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a programot, akik szeretnék a kiadott árajánlataikból a lehető legtöbb megrendelést elérni és azoknak, akik egy professzionális szolgáltatással akarják kínálatukat bővíteni."

Mucha Orsolya
ügyvezető
ONO Design Kft


"Szeretnék minden tervezőt arra bíztatni, hogy próbálja ki a KitchenDraw programot. Engem előszőr a kíváncsiság vezérelt, de miután elmélyültem a program részleteiben, megtapasztaltam gyorsaságát, a fotórealisztikus ábrázolás részletgazdagságát és azóta minden egyes munkámnál használom. A programot elsősorban konyhatervezésre találták ki, de nekem bevált bútortervezésre, valamint más jellegű enteriőrök megrajzolására is."

Putnoki Edina
Grey & Silver Kft


Két hónapja használom a programot a munkám során nap mint nap, mivel egy Bútoripari cégnél dolgozom mint bútor-tervező és gyártás-előkészítő. A nálunk vásárló asztalosok és magánvásárlók is örömmel tapasztalták, hogy az általuk elképzelt vagy netán elképzelni nem sikerült lakásbelsőt milyen látványos és élethű módon tudjuk számukra bemutatni, és pillanatok alatt több színösszeállításban bármilyen szögből és megvilágítással megváltoztatni. Ezzel könnyebbé téve a választást és elkerülendő a kész munka átadása után a "Nem ilyenre gondoltam!" felkiáltást. Számunkra még nagy előny a programban, hogy a gyártás felé továbbíthatjuk a megtervezett bútorok alkatrész-listáit, ezáltal elkerülve a felesleges kézi adatbevitelt. Ezt az adat export tulajdonságát sikeresen alkalmazzuk a most vásárolt táblafelosztó gépünk vezérléséhez használt Korpusz program szabásterveinek elkészítéséhez. Mindenkinek ajánlom a program használatát, aki belsőépítészeti tervezéssel, vagy közvetlen gyártással, kivitelezéssel foglalkozik a bútoriparban. Munkáim során módom volt kipróbálni a Magyar piacon kapható összes bútor-látványtervező programot és az összes közül a Kitchendraw-val voltam eddig megelégedve. Az árához képest ellátja egy jóval többe kerülő program összes szükséges funkcióját és esetleg még annál többet is.

Szabó László
üzemvezető
Duna Design Kft


„Lakberendezőként sokat használom a KitchenDraw programot, konyhák illetve fürdőszobák tervezése során. A program számomra rendkívüli módon megkönnyíti a tervezést. A változtatásokat könnyen megtehetjük, anélkül, hogy egy teljesen új tervet kellene készítenünk, valamint a dokumentációval sem kell bajlódnunk.
Az eddig kipróbált programok közül ezt a programot találtam a legmegfelelőbbnek, mivel könnyen használható, egyedi tervek elkészítéséhez is kiváló, valamint fotórealisztikus ábrázolás módja egyedi. Segítségével bárki számára könnyen elképzelhető a „megálmodott” enteriőr.
A program használatával megrendelőim számára is színvonalasabb szolgáltatást tudok nyújtani. Mindenkinek ajánlani tudom!”

Székely Claudia


    Oldaltérkép | Kapcsolat | oldal

KitchenDraw
Copyright © 2000 KitchenDraw. Minden jog fenntartva. A weboldallal kapcsolatos kérdéseit,
megjegyzéseit küldje a webmaster@kitchendraw.com címre.
Jogi Nyilatkozat    Adatvédelmi Nyilatkozat